Personal SideKick
ik sta voor je klaar!

Voor wie?

Vaak zie je, vooral in de horeca, dat een bedrijf puur uit passie is ontstaan. Maar een bedrijf runnen "op passie" kan best een beetje tegenvallen. Tegenwoordig moet alles kloppen; het eten, drinken, sfeer, prijs, kwaliteit, personeel... Pas als je aan alle criteria voldoet, zal de gast een fantastische avond hebben en even zo belangrijk... terugkomen.  

Hier kom ik om de hoek kijken... Ik kan een hoop uit je handen nemen...


Wat kan jij van mij verwachten?:  

Om een training op maat samen te stellen, maak ik ik eerst een quick scan van je bedrijf. We kijken samen wat de behoeftes zijn, waar de knelpunten liggen en stellen we samen een (eind)doel op. Daarna maak ik een stappenplan om het ondernemen voor jou een stuk makkelijker te maken. Dan jij kan doen waar jij goed in bent.

Waar je personeel op getraind kan worden:

Gastvrijheid/beleving van de gast

Up-selling en cross selling training

Koffie/barista trainingen 

Zelfverzekerd en professioneel overkomen

Etiquette

Omgaan met diverse soorten gasten

Verder voor jou;

Naast je personeel, kan ik ook nog veel samen met jou doen, of helemaal uit je handen nemen. Hieronder een aantal diensten, maar in overleg en naar behoefte is veel mogelijk.

Social media (Instagram en Facebook)

Concepten (samen) bedenken en uitwerken 

Leveranciers contacten/onderhandelen 

Menukaart ontwerp

Food styling

(Re)styling van je zaak

Neem contact met mijn op voor een vrijblijvende afspraak. 06-52 62 64 80

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn