Personal SideKick
ik sta voor je klaar!

Wat kan ik voor jou doen, denk je?

Nou... veel mensen worstelen met "hoe te beginnen" met 

- koken zonder pakjes en zakjes, 

- bewust inkopen van je dagelijkse boodschappen (denk hierbij aan etiket lezen, versheid van producten herkennen)

- menu maken waarbij er bepaalde dieetwensen zijn (vega, vegan, glutenvrij, koolhydratenarm ed)

- keuken(kasten) (her)inrichten, 

- privé kooklessen bij jou thuis, ik jouw vertrouwde keuken

Hoe ga ik te werk? 

We beginnen met een intake gesprek waarbij we er samen achterkomen wat je behoeftes zijn. Vervolgens gaan we aan de slag. Gaandeweg, door te doen, leer ik je hoe je je eigen keuken kunt "runnen".

Voor gevorderden, zelfs ook hoe je voor grotere groepen inkoopt, kookt en efficiënt te werk gaat. 

Neem contact met mij op, dan kunnen we samen kijken hoe ik je kan helpen!

VOOR WIE?

Personal Culinary Coach is een zeer persoonlijke service voor iedereen die wil (leren)koken, maar weinig zelfvertrouwen heeft. Eén-op-één coaching is het essentiële element: koken in je eigen huis, gebruik maken van uw eigen keukengerei, met begeleiding en advies van mij.

Het is alsof je je eigen personal trainer in je keuken hebt. Ik leer je op een ontspannen manier kooktechnieken te beheersen om gezonde, lekkere maaltijden voor jezelf, je gezin en je gasten te creëren. 

Het kan zijn dat je helemaal opnieuw wilt beginnen, of zit vast in een sleur en je hebt behoefte aan inspiratie. Personal Culinary Coach s geschikt voor allerlei soorten mensen; van studenten tot gepensioneerden.

Of...Geef je een etentje thuis en wil je zeker weten dat alles smooth verloopt? Dan kun je me gewoon voor een aantal uurtjes inhuren. Ik help en denk mee! Voor tarieven klik hier

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn