Personal SideKick
ik sta voor je klaar!

Menu van de week 

HUISGEMAAKTE MAALTIJDEN 

Ik kook met liefde en veel goede zin. Inspiratie haal ik overal vandaan en dan pas ik het geheel aan, naar mijn eigen stijl. Zo is het voor jou super makkelijk om gezond, lekker en verantwoord te eten, zonder uren in de keuken te moeten staan. Ook aan de kinderen heb ik ge- dacht, die eten altijd voor maar €5 mee. 

MET LEKKER VEEL GROENTEN 

Ik kook met veel verse groenten! Groenten zijn voor mij de basis en daar voeg ik een lekker stukje vlees of vis aan toe. Ik kook verder met weinig zout en ik voeg er niets “onnatuurlijks” aan toe. Ook geen suiker, behalve als het deel uitmaakt van het recept. Ik ben dol op verse en gedroogde kruiden en specerijen, daarmee maak ik alle gerechten lekker op smaak.

OVERIGE INGREDIËNTEN

Ik werk zoveel mogelijk met bio- logische producten, sowieso met producten van goede en bekende afkomst, zoveel mogelijk lokaal en van kleine winkeliers uit Arnhem en omgeving. 

NO WASTE

Ik vraag iedereen om minimaal één dag vooraf te bestellen, zodat ik precies kan inkopen en gericht kan koken. Zo gooi ik nooit ingrediënten weg en kan ik het voor een scherpe prijs aanbieden. 

DAGELIJKS THUISBEZORGD TUSSEN 16-18 UUR

Iedere dag bezorg ik de maaltijden den in een koelbox, voorzien van opwarminstructies. De koelbox en borden/schalen haal ik de volgen- de dag weer op. Of, als je vaker bestelt, ruilen we gewoon om. 

PORSELEIN DUS GEEN PLASTIC

Ik bezorg de maaltijden op porseleinen borden of vanaf 4 personen op schalen. Dat staat mooi op tafel en het bespaart een hoop afval. Zo voelt het iedere keer weer net of je uit eten gaat. 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn