Personal SideKick
ik sta voor je klaar!Probleem

Toen je het bedrijf begon, heb je natuurlijk vooraf alle verzekeringen doorgespit en afgesloten, (telecom) abonnementen vergeleken en pas daarna afgesloten, accountant en salaris administratie uitgezocht en al jouw leveranciers doen precies wat jij van ze verwacht... ? Dan ben jij een van de weinige. 

Het kan zijn dat je hals over kop alle bovenstaande hebt gedaan, óf dat je er aan toe bent om alles opnieuw te tegen het licht aan te houden.

Ook daar kan ik je bij hepen. Door mijn ervaring, kennis en groot netwerk, kan ik al vaak vrij makkelijk eea oplossen.

Oplossing

Ik breng eea in kaart en maak nieuwe voorstellen. Ik onderhandel met je leveranciers of we zoeken samen naar een andere/betere oplossing.

Verder train ik je personeel, enthousiasmeer ze, maak ze horeca-proof. Hoe doe ik dat? Lees hier

Samen zorgen we voor een leuk, enthousiast, professioneel sterk team die voor jou geld gaat verdienen. 

Daarnaast denk ik mee met bv menukaart ontwerp, wijnkaart, opbouw/plating van je gerechten, (re)styling van je zaak, routing, werving en selectie, roosters maken ed. 

Al met al, ben ik je rechter hand! 

Geen ellenlange ingewikkelde rapporten en manuals van mij … ik ben met jou en je personeel op de werkvloer. Ik luister naar jou en naar je wensen, daar ga ik je mee helpen. 

HOE WERK IK?

Je hoeft geen dag(delen) voor mij vrij te maken, je personeel extra op laten draven… Ik kom aantal uren/dagen/weken bij jou (mee) werken. 

Als ik klaar ben, ben jij blij dat je mij ontmoet hebt. 


.

 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn